Ανδρεανίδης Ηλίας MD

Ειδικός Καρδιολόγος | Στρατιωτικός Ιατρός

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη απ’ όπου και κατάγεται.

Το 1992 εισήχθη στη Στρατιωτική Ιατρική (ΣΣΑΣ) και μετά την αποφοίτηση του υπηρέτησε ως γενικός ιατρός , αρχικά στο 401 ΓΣΝΑ και εν συνεχεία σε μάχιμες Υγειονομικές Μονάδες του Στρατού Ξηράς.

Το 2002 επιστρέφει στο 401 ΓΣΝΑ για την έναρξη της ειδικότητας στην Καρδιολογία. Το 2004 και για πέντε χρόνια εργάζεται στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο (Α Καρδ/κη Κλινική) , όπου ολοκληρώνει την ειδικότητα καθώς και ένα χρόνο μετεκπαίδευσης στην Επεμβατική Καρδιολογία ,στο πλευρό του σπουδαίου επεμβατικού Γρηγόρη Παυλίδη. Στο Ωνάσειο αρχίζει και ολοκληρώνει τη Διδακτορική του Διατριβή με τίτλο «Ilomedin και νεφροπροστασία από σκιαγραφικά σε ασθενείς που υποβάλλονται σε καρδιακό καθετηριασμό».

Το 2009 τοποθετείται ως Δντης Καρδιολογικού Τμήματος του 404 ΓΣΝΛ , όπου με τη βοήθεια της Διοίκησης του Νοσοκομείου, συμβάλει στην αναβάθμιση του τμήματος με σύγχρονο εξοπλισμό και μεθόδους, κάτι που οδηγεί στη ραγδαία αύξηση της επισκεψιμότητας.

Το 2015 τοποθετείται ως επιμελητής Καρδιολογικής στο 401 ΓΣΝΑ και ένα χρόνο αργότερα μεταβαίνει στο 417 ΝΙΜΤΣ, όπου ολοκληρώνει 2ετες πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην Επεμβατική Καρδιολογία. Με το τέλος της μετεκπαίδευσης ,τοποθετείται στο ΝΙΜΤΣ ,ως επεμβατικός Καρδιολόγος, θέση που κατέχει ως σήμερα. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο ΝΙΜΤΣ, διενεργεί περί τις 600 στεφανιογραφίες και 250 αγγειοπλαστικές ετησίως καθώς και συμμετοχή σε ΗΦΕ, εμφύτευση Loop recorders, βηματοδότες, καθώς και ενεργό συμμετοχή στο πρόγραμμα ολικών αποφράξεων, στο πλευρό σημαντικών δασκάλων , όπως ο Κυριάκος Λαζαρίδης, Αντωνιάδης Δημήτριος, Μαμαρέλης Ιωάννης, Χρηστίδης Δημήτριος και Καρύδας Ιωάννης.

Παράλληλα όλο αυτό το διάστημα, διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στις εγκαταστάσεις του MyDoctor στη Λάρισα.

Φωτογραφίες

Ανδρεανίδης Ηλίας MD - 01
Ανδρεανίδης Ηλίας MD - 02
Ανδρεανίδης Ηλίας MD - 03
Ανδρεανίδης Ηλίας MD - 04
Ανδρεανίδης Ηλίας MD - 05
Ανδρεανίδης Ηλίας MD - 06
Ανδρεανίδης Ηλίας MD - 07
Ανδρεανίδης Ηλίας MD - 08
Ανδρεανίδης Ηλίας MD - 09
IMG 9521
IMG 9520

Ωράριο

Πέμπτη-Παρασκευή-Σάβατο (κατοπιν ραντεβού )