Η Φιλοσοφία μας

Το my doctor είναι μία ιδέα που γεννήθηκε στο μυαλό μίας ομάδας ανθρώπων, που τους ενώνουν πολλά, κυρίως όμως μία κοινή φιλοσοφία για το πώς οφείλει να ασκείται, αλλά και να εισπράττεται, από τον καθένα μας, το ιατρικό λειτούργημα.

Μία παρέα ιατρών, ως επί το πλείστον στρατιωτικών, έχοντας γνωρίσει την ιατρική επιστήμη στα ίδια έδρανα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Στρατιωτικής Ιατρικής Σχολής και έχοντας ακολουθήσει τις ίδιες διαδρομές που χρόνια ολόκληρα δοκίμασαν και ισχυροποίησαν, σχέσεις και συνεργασίες, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους κάτω από την ίδια στέγη.

Κάπως έτσι γεννήθηκε το my doctor.

Στο κεντρικότερο σημείο της Λάρισας, στην Κεντρική πλατεία, σε έναν όμορφο και ευχάριστο χώρο δύο ορόφων, συνολικής έκτασης 780 τμ, εννέα ιατρεία, δέκα ιατροί.

Σκοπός μας, η κατά το δυνατόν, ταχύτερη, αξιόπιστη και επιστημονικά ορθή παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων ιατρικών υπηρεσιών.

Επενδύοντας, πέρα από τον επαγγελματισμό και την επιστημονική κατάρτιση, στην προσωπική επαφή και το χαμόγελο, φιλοδοξούμε να χτίσουμε μία ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας.

Αγωνία μας, να το εισπράττει ο καθένας από εσάς.

Στοίχημα, να δίνουμε γρήγορες και υπεύθυνες λύσεις στα προβλήματά σας.

Χαρά μας, να γίνουμε ο γιατρός της καρδιάς σας, ο δικός σας γιατρός ...